Известие

Collapse
No announcement yet.

свещи за подгряване на антифриз при жтд моторите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Хуу де. Сички знам кво е тва елърн. Некои от 5 годин насам. Други сме насаждали такъв подгреФ.
    Що трее се открива топлата вода?
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

е добре де моята е 07.1998
      ZAR93200000047449 тогава що го има

---------- Post added at 18:57 ---------- Previous post was at 18:55 ----------

Има го това след 02.1999г

Първоначално публикувано от donMirkoni Покажи съобщение
      Алфа 156 2.4 JTD 136 катъра-бивша
      Алфа 145 1,9 JTD - настояща

Comment

колата е 1998 г ето и снимките
        По схемата не виждам ел подгряване на антифриза - има само подгряващи свещи и подгряване на нафтата
        По EPER съшо нямаш такова нещо
        Това е за колегата със ZAR93200001201646 /09.2000
        Нямам идея защо го има като не го дават по схемите и не дават такава подгряваща свещ по EPER
        Last edited by 33Dandy; d.m.y г., 19:19. Основание: допълнение

Comment

Първоначално публикувано от 33Dandy Покажи съобщение
          По схемата не виждам ел подгряване на антифриза - има само подгряващи свещи и подгряване на нафтата
          По EPER съшо нямаш такова нещо
          Това е за колегата със ZAR93200001201646 /09.2000
          Нямам идея защо го има като не го дават по схемите и не дават такава подгряваща свещ по EPER
          добре де колега нали видя снимките тогава какво е това на малкия кръг аз не съм го поставял пък и колата е вкарана така

Comment

добре де колега нали видя снимките тогава какво е това на малкия кръг аз не съм го поставял пък и колата е вкарана така
            нямам идея. По схемите го няма. Моята кола също има неща, които по производствен картон ги няма. Ако си от Сф можем да се видим и да разгледаме. На мен също ми е интересно
            Единият 70А бушон е за подгряването, като след него има 25А който е за подгряването на нафтата

Comment

нямам идея. По схемите го няма. Моята кола също има неща, които по производствен картон ги няма. Ако си от Сф можем да се видим и да разгледаме. На мен също ми е интересно
              Единият 70А бушон е за подгряването, като след него има 25А който е за подгряването на нафтата

сега точно се порових в е-пера и о чудо на моя номер на рамата се оказа че го има,в допълнителна система за отопление http://127.0.0.1:7080/navi?VERSION=3...&SIN_ENGINE=AR 32501&SGS_COD=0&MAKE=R&ENGINE_NO=1157802&YEAR=1998 &COMM_MODEL=156&VEHICLE_NO=00087704&SELECTED_COLOR _COMB=158&CAT_COD=T8&COLOUR=158_0&MOD_COD=116&MVS= 116.847.0.0.0&ENGINE=2&SGRP_COD=10&CHASSIS_NO=0004 7449&SIN_VERSION=932A1&MONTH=07&ALL_FIG=0&LANGUAGE =N&PREVIOUS_KEY=SUBGROUP&ALL_LIST_PART=0&SB_CODE=-1&KEY=PARTDRAWDATA&PRINT_MODE=0&EPER_CAT=SP&WINDOW _ID=1&GUI_LANG=N

---------- Post added at 20:00 ---------- Previous post was at 19:55 ----------

ето и две схеми копирани от епера

Comment

това са
                Attached Files

Comment

сега точно се порових в е-пера и о чудо на моя номер на рамата се оказа че го има,в допълнителна система за отопление http://127.0.0.1:7080/navi?VERSION=3...&SIN_ENGINE=AR 32501&SGS_COD=0&MAKE=R&ENGINE_NO=1157802&YEAR=1998 &COMM_MODEL=156&VEHICLE_NO=00087704&SELECTED_COLOR _COMB=158&CAT_COD=T8&COLOUR=158_0&MOD_COD=116&MVS= 116.847.0.0.0&ENGINE=2&SGRP_COD=10&CHASSIS_NO=0004 7449&SIN_VERSION=932A1&MONTH=07&ALL_FIG=0&LANGUAGE =N&PREVIOUS_KEY=SUBGROUP&ALL_LIST_PART=0&SB_CODE=-1&KEY=PARTDRAWDATA&PRINT_MODE=0&EPER_CAT=SP&WINDOW _ID=1&GUI_LANG=N

---------- Post added at 20:00 ---------- Previous post was at 19:55 ----------

ето и две схеми копирани от епера
                  Я кажи точно къде го намери, под какво заглавие, че това не мога да го отворя директно. При мен се подгрява от кюнците. А на моят Eper не излиза това подгряване
                  Last edited by 33Dandy; d.m.y г., 20:10. Основание: допълнение

Comment

Я кажи точно къде го намери, под какво заглавие, че това не мога да го отворя директно. При мен се подгрява от кюнците. А на моят Eper не излиза това подгряване

в под раздела 501 за климатика и след като го отвориш последното от долу пише допълнително отопление но това е за моя номер на рамата

Comment

Мамка му. А аз го търся в cooling systems, че малкият кръг нали е част от охлаждането

---------- Post added at 21:35 ---------- Previous post was at 21:33 ----------

---------- Post added at 18:57 ---------- Previous post was at 18:55 ----------

Има го това след 02.1999г
                      Извинявай, имаш го. Сега ще го търся като схема в климат контрол раздела

Comment

няма проблем но явно при мен нещо не бачка та май ще ходи на чичо доктор

Comment

Колега,на четвъртата снимка се виждат два 70А предпазителя,единият е за подгряването на горивният филтър,а другият ти е в повече от обичайното и е точно за този допълнителен подгрев.В pdf-а,който прикачвам е схемата и обяснението.
                          Attached Files
                          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Мислех си да качвам схемата на либрата...
                            Ама тази е 1:1
                            Даже и екуто на климатроника е означено с М70.
                            Еххх тези талянци , никаква фантазия няма при тях.
                            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

няма проблем но явно при мен нещо не бачка та май ще ходи на чичо доктор
                              Имаш два бушона по 10А на най-долния ред на бушонното табло - 2 и 3 от ляво надясно
                              70А бушон при левия ботуш в двигателния отсег. До него трябва да имаш и 80А
                              две релета от 3 по средата на двигателния отсег от зад (към купето). то и третото играе роля при управлението на двете за свещите. Едното реле управлява една свещ, другото - две свещи, третото - двете първи релета
                              И имаш и централа за тая гъзария, че и температурен сензор някъде пред трите релета (явно на "водошровода")
                              Last edited by 33Dandy; d.m.y г., 22:25. Основание: още инфо

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                                Колега,на четвъртата снимка се виждат два 70А предпазителя,единият е за подгряването на горивният филтър,а другият ти е в повече от обичайното и е точно за този допълнителен подгрев.В pdf-а,който прикачвам е схемата и обяснението.
                                това е хубаво
                                ма поне малко да разбирах
                                гледах ги двата бушона по 70 ампера ама и двата са здрави,дай съвет при кого да отида да го погледне дали работи и ако не да го ремонтира

Comment

Working...
                                X